Image

Kékfestő Múzeum

Múzeumpedagógia

Múzeumpedagógiai foglalkozásainkkal kapcsolatosan kérjük olvassák el az alábbi tudnivalókat.

A foglalás menete
Bejelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges: Bejelentkezés
Kérjük, lehetőleg 1 hónappal előre foglaljanak időpontot kollégáinknál! A bejelentkezés csak megerősítő e-maillel, és az arra történő visszaigazolással együtt érvényes. Kizárólag a honlapon feltüntetett, és az e-mailben visszaigazolt árak, kedvezmények és adatok mérvadóak. Szóbeli tájékoztatásra hivatkozást nem fogadunk el.

A foglaláshoz szükséges egyéb információk:
Amennyiben a csoportban van fogyatékkal élő diák, vagy a csoportnak bármilyen speciális igénye van, kérjük, előre jelezze! Lehetőségekhez mérten tudunk igazodni az egyéni igényekhez.

A csoport késését, kérem mihamarabb jelezzék a megadott elérhetőségeink egyikén! A programok megtartását maximum 20 perc késéssel tudjuk garantálni. A 20 percet meghaladó időtartam esetén naptárunk telítettségétől függően vállaljuk a programot. Lehetőség van új időpont foglalására. Lemondás esetén legkésőbb a programot megelőző nap 16.00 óráig jelezze számunkra telefonos, vagy e-mailes elérhetőségeinken.

Kérem gondoskodjon róla, hogy a csoportok a látogatást megelőzően a gyermekek megismerjék a múzeumi szabályzatot! (letölthető)

Látogatás előtt:
Készítsük fel a gyereket a múzeumlátogatásra és a várható programra. Érdemes a kapcsolódó ismeretek rövid áttekintése, felfrissítése.

Látogatás után:
A látogatást követő alkalommal javasolt röviden összegezni a múzeumban látottakat, visszajelzést kérni a gyermekektől.